تنور گازی

تنور گازی خانگی

تنور گازی

تنور گازی خانگی

نان نارگیلی

تنورگازی 90کالا برای پخت انواع نان های محلی و سنتی ، کیک و شیرینی جات ، بریان مرغ و.... مناسب می باشد.

پخت نان نارگیلی

نان نارگیلی

  • مواد لازم:

آرد 500گرم ، آب ولرم 200گرم ، تخم مرغ 1عدد ، شکر 90گرم ، وانیل نوک قاشق چایخوری ، مخمر 6گرم ، نمک نصف قاشق چایخوری ، روغن مایع 50گرم.

  • مواد میانی نان نارگیلی:

پودر نارگیل 1لیوان پر ، پودرقند 70گرم ، تخم مرغ 1عدد ، وانیل و هل نوک قاشق چایخوری.

  • مواد رومال:

1عدد تخم مرغ با کمی ماست و کمی عسل مخلوط می کنیم.

  • طرز تهیه نان نارگیلی:

آرد را الک کرده سپس همه مواد خشک را به آرد اضافه و مخلوط می کنیم. در ادامه تخم مرغ را اضافه کرده مخلوط می کنیم بعد آب را به مواد اضافه و خمیر را جمع می کنیم. خمیر آماده شده را کمی ورز داده روغن را کم کم اضافه و خمیر را به مدت 1ربع ورز می دهیم. حالا خمیر آماده شده را در ظرفی چرب شده قرار داده روی آن را می پوشانیم و یک ساحت در محیط نسبتا گرم استراحت می دهیم.

در این فاصله مواد میانی را درست می کنیم برای این کار همه مواد را با هم مخلوط می کنیم حالا از خمیر چچانه هایی به اندازه تقریبا 60گرم برداشته و باز می کنیم و از مواد میانی می گذاریم و دوباره چونه می کنیم. میز کار را آرد پاشی کرده و چونه ها را به آرامی با وردنه باز کرده و روی خمیر ها را سوراخ سوراخ می کنیم.

نان های آماده شده را داخل سینی تنورگازی 90کالا می چینیم روی آنهارا می پوشانیم و این بار حدودا 40دقیقه استراحت می دهیم توجه داشته باشیم که بعد از استراحت سوراخ های خمیر را عمیق کنیم تا نون خیلی پف نکند. بعد از استراحت خمیر ها را رومال می زنیمم و در نهایت داخل تنورگازی 90کالا که 15 دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده بودیم به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند و زیر نان ها طلایی شود.

 

پخت نان بربری در تنورگازی

تنورگازی 90کالا بهترین گزینه برای پخت انواع غذا ها ، کیک و شیرینی جات ، انواع نان های محلی و سنتی و... می باشد.

نان بربری در تنورگازی

  • مواد لازم:

آرد 350گرم ، بهبود دهنده نصف قاشق چایخوری ، آب ولرم 1پیمانه ، شکر 1قاشق چایخوری ، خمیر مایه 1قاشق سوپخوری ، کره 20گرم ، کنجد 1قاشق غذاخوری ، نمک 1قاشق چایخوری ، روغن مایع 30گرم.

  • طرز تهیه نان بربری:

ابتدا خمیرمایه را به همراه آب ولرم و شکر داخل کاسه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. درب کاسه را می بندیم و اجازه می دهیم خمیرمایه عمل بیاید. سپس نصف آرد را به همراه بهبود دهنده ، روغن مایع ، خمیرمایه عمل آمده و نمک اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند در ادامه باقیمانده آرد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر جمع شود.

در ادامه کره را که قبلا از یخچال خارج کرده بودیم و نرم شده را به خمیر اضافه و کمی ورز می دهیم تا کره جذب خمیر شود. در پایان خمیر ما باید کمی چسبیدگی داشته باشد. خمیر نباید کاملا آردی و خشک باشد. خمیر را در ظرف گودی که با کمی روغن چرب کرده ایم قرار می دهیم و روی آن را سلفون می کشیم و در جای گرم قرار می دهیم تا وربیاید و حجم آن دوبرابر شود.

حالا خمیر را روی یک سطح صاف کمی ورز می دهیم تا هموای آن خارج شود. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به شکل بیضی آن را با وردنه صاف کرده و با دست روی نان را خط می اندازیم و داخل سینی تنورگازی 90گالا می گذاریم و رویشان را با نایلون می پوشانیم تا خشک نشود حالا اجازه می دهیم خمیر ها 30دقیقه دیگر داخل سینی تنورگازی استراحت کند. پس از گذشت این زمان کجددا با دست روی خمیر ها خط می اندازیم و با دست رومال را روی خمیر ها می مالیم و در صورت تمایل کنجد روی خمیر ها می پوشایم تنورگازی 90کالا را 20دقیقه قبل با حرارت 200درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس نان ها را به مدت 25دقیقه درون تنورگازی قرار دهیم تا بطور کامل بپزند و طلایی رنگ شوند.


پخت نان بربری در تنورگازی

آموزش شیرینی ناپلئونی

تنور های گازی ۹۰کالا ایده آل ترین و متفاوت ترین وسیله برای پخت آسان و با کیفیت انواع نان ، کیک و شیرینی جات و انواع غذاها.

پخت شیرینی ناپلئونی

آموزش شیرینی ناپلئونی

آموزش شیرینی ناپلئونی

  • مواد لازم شیرینی:

خمیر هزار لای آماده ۱بسته ، پودرشکر ۳قاشق غذاخوری ، خامه ۱ و ۱/۲پیمانه ،  سفیده تخم مرغ ۱عدد ، وانیل مایع ۱/۲قاشق ، چایخوری  پودرقند برای روی شیرینی ، پودر پسته برای تزئین به مقدار لازم.


قبل از درست کردن خمیر شیرینی ناپلئونی باید ابتدا تنورگازی ۹۰کالا را روشن کنیم تا گرم شود.


  • طرز تهیه شیرینی ناپلئونی:

اگر خمیر هزارلا را خودمان در خانه تهیه کنیم با وردنه به طول نیم سانت صاف و با کاتر دور آن را برش می زنیم و اگر هم از خمیر آماده استفاده کردیم لازم نیست با وردنه صافش کنیم ولی دور آن را با کاتر می بریم. در این مرحله خمیر شیرینی ناپلئونی را با کاتر از وسط دو نصف می کنیم و هر دو قسمت خمیر را به همراه خمیر هایی که از کنارش بریدیم داخل سینی تنورگازی ۹۰کالا با دمای ۳۵ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا خمیر کاملا بالا بیاید و لایه به لایه شود.


بعد از ۱۰دقیقه دمای تنورگازی را پایین می آوریم و به مدت ۲۰دقیقه با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا روی خمیر کمی طلایی شود. وقتی از تنورگازی بیرون آوردیم صبر میکنیم تا کاملا خنک شود. نان این شیرینی خیلی ترد و شکننده است. در این فاصله خامه وسط و روی شیرینی را آماده می کنیم خامه را با پودرشکر و وانیل مخلوط و با همزن برقی هم میزنیم تا فرم بگیرد.


یک عدد سفیده تخم مرغ هم در مواد این شیرینی ذکر شد که ریختن آن سلیقه ای است و اگر بخواهید از آن استفاده کنید باید جداگانه آن را هم بزنید تا پف کند و موقع فرم گرفتن خامه به آن اضافه کنید. برای درست کردن شیرینی هر دو تیکه خمیر پخته و آماده شده را توسط چاقو به دولایه تقسیم و لایه رویی را که پف بیشتری دارد با فشار ضربه های چاقو پفش را می خوابانیم و از خرده های آن برای تزئین استفاده می کنیم.


این شیرینی را می توان دو لایه و سه لایه درست کرده و برای لایه میانی این شیرینی به جای خامه از کرم وانیلی هم استفاده کرد. حالا لایه اول نان را با کمک چاقو با خامه می پوشانیم و بعد لایه دوم را روی آن می گذاریم و با کمی فشار دست جایش را ثابت و دوباره خامه را روی لایه ی دوم می پوشانیم این مراحل را تکرار کرده و نهایتا روی لایه آخر را با خامه می پوشانیم و با مقداری پودرقند و پودرپسته تزئین می کنیم. قبل از برش زدن توصیه میشود شیرینی را به مدت ۱الی ۲ساعت در یخچال نگه دارید تا از حالت شکنندگی در آید و بعد به اندازه دلخواه برش بزنید.